Thursday, 30 August 2012

Promosi Proton & Promosi Perodua

ANDA TIDAK PERLU BAYAR BOOKING ATAU DOWNPAYMENT SEHINGGA LOAN ANDA DI LULUSKAN OLEH PIHAK BANK!! HANYA SERAHKAN DOKUMEN2 YANG DI PERLUKAN KEPADA SAYA DAN SAYA AKAN URUSKAN PERMOHONAN LOAN KERETA ANDA SAMPAI ANDA DAPAT MEMANDU KERETA BARU IDAMAN ANDA!!

** Berniaga Based On Trust Each Other Basis (Saya Tak Minta Duit Booking, Anda Pula Tak Cancel Jika Loan Anda Lulus) **

* Fast Loan Approval
* Low Interest Rates
* Door To Door Service
* Cepat Dapat Kereta (Ready Stock)
* Blacklist Pun Boleh (Kakitangan Kerajaan Sahaja)
* Low / '0' Downpayment @ FULL LOAN (Kakitangan Kerajaan, GLC, Swasta Dan Bekerja Sendiri)
 Dokumen2 Yang Di Perlukan:
~ Kad Pengenalan
~ Lesen Memandu
~ Pay Slip Gaji 3 Bulan Terkini
~ Penyata KWSP atau Penyata Bank

atau
 -Tidak mempunyai dokumen yg lengkap? TIADA LESEN BOLEH MEMOHON./ GAJI KURANG.

atau

Skim Graduan (Kakitangan Kerajaan, GLC dan Swasta)

Pinjaman 100% (FULL LOAN)..Tempoh Pinjaman Maximum Sehingga 9 Tahun..Khas Untuk Mereka Yang Ada DIPLOMA atau IJAZAH Sahaja..Dengan Syarat Mesti Berumur Di Antara 20 Hingga 30 Tahun..Kereta PERTAMA..Baru Start Kerja SEBULAN Sudah Boleh Apply..Tidak Perlu PENJAMIN (GUARANTOR)..

Dokumen2 Yang Di Perlukan:
~ Kad Pengenalan
~ Lesen Memandu
~ Diploma/Ijazah @ Transkrip
~ Surat Tawaran Kerja (Offer Letter)
~ Pay Slip Gaji (Sekurang2nya SEBULAN)
~ Penyata KWSP atau Penyata Bank (Jika Sudah Ada)

------------------------------------------------------------------------------------------

Dokumen2 Yang Sudah Siap Boleh Samada Di Pos/E-mail Atau Boleh Terus Jumpa Saya Untuk Bagi By Hand Bergantung pada LOKASI anda!! Sila Call  Saya Terlebih Dahulu!!

E-mail: ejenloan@yahoo.com

Untuk Keterangan Lanjut Sila Call/SMS:
012-7752839 AZIL (SALES ADVISOR)

1 comment:

  1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK-> BOCORAN TOTO 2D 3D 4D 5D 6D

    ReplyDelete