Tuesday, 13 December 2011

Gambar proton saga flx se 1.6 baru 2011 | harga proton saga flx se baru

Gambar proton saga flx se 1.6 baru 2011 | harga proton saga flx se baru Proton holding telah memperkenalkan rangkaian model Saga,  variasi Saga yang dinamakan proton saga flx se. Variasi baru saga flx se ditampilkan mengikut trend semasa bagi memenuhi cita rasa golongan muda  di kalangan pembeli kereta.

Harga Proton saga flx se baru  RM49,449 dan digerakkan oleh enjin 1.6 liter Campro Intake Air-Fuel Module (IAFM), Saga FLX SE bertujuan memberikan pemilik kereta dengan prestasi yang lebih dan penjimatan dari segi pengunaan bahan bakar.  kombinasi enjin 1.6-liter Campro IAFM dengan transmisi automatik transmisi boleh laras berterusan (CVT) memberikan antaranya pengurangan penggunaan bahan bakar dengan tambahan empat peratus berbanding dengan Saga 1.6 liter pada masa ini

Proton saga flx se Boleh diperolehi dalam dua warna pilihan – Putih dan Merah – Saga FLX SE didatangkan dengan jaminan tiga tahun atau 100,000km, yang mana terdahulu.

 Ingin memiliki kereta impian tetapi Tidak mempunyai dokumen yg lengkap?...dokumen tidak kuat?...kami sedia membantu andai.Untuk semua model kereta Proton?perodua/Naza/Nissan/Honda dll model..% serendah 2.65%.SEKIRANYA anda berminat untuk mempembaharui ROAD-TAX & INSURANS KENDERAAN anda.KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN SEPERTI TUKAR HAKMILIK KENDERAAN SEKIRANYA INGIN BERPINDAH MILIK.
.Hubungi Kami,
Mohd azil
Consultant Executive
HP 012-7752839
ejenloan@yahoo.com
http://mohd-azil.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment